ΤΟΠΙΚΑ

Πασίγνωστη πορνοστάρ «ξεσήκωσε» την Μύκονο

Πασίγνωστη πορνοστάρ «ξεσήκωσε» την Μύκονο

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες των ανδρών πορνοστάρ στον κόσμο, με τις πληθωρικές καμπύλες και το εντυπωσιακά εκρηκτικό μπούστο της να είναι τα δυνατά σημεία στην εμφάνισή της. Η καλλονή από την Ουγγαρία πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές το νησί των Ανέμων και από ότι φαίνεται το απολαμβάνει!

Πορνοστάρ: Ποια είναι η διάσημη σταρ του Porn Hub που κάνει διακοπές στην Μύκονο;

Η πορνοστάρ επισκέφτηκε πέρυσι το Νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές και φαίνεται πως ξετρελάθηκε με τις ομορφιές και τη ζωή σε αυτό, αφού ήρθε και πάλι φέτος. Η Aletta Ocean βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για τις διακοπές της στη Μύκονο και δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Οι περισσότερες από αυτές φωτογραφίες είναι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει, όμως, όλες είναι… παραπάνω από καυτές. Με μικροσκοπικό μπικίνι και τα πληθωρικά της προσόντα να ξεχειλίζουν, η πορνοστάρ αναστατώνει το νησί, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

pagenews.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.