ΤΟΠΙΚΑ

Προς αποκατάσταση η βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης στον Πλατύ Γιαλό

Προς αποκατάσταση η βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης στον Πλατύ Γιαλό
Νυχθημερόν δουλεύουν τα συνεργεία για την αποκατάσταση του προβλήματος που μπλόκαρε την αποχέτευση

Σε λίγη ώρα και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής το πρόβλημα της αποχέτευσης που προέκυψε στον Πλατύ Γιαλό λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου θα έχει αποκατασταθεί πλήρως και η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά.

Ένα θέμα που είναι γνωστό στη Μύκονο χρόνια τώρα καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αδύνατο το δίκτυο να σηκώσει τις απαιτήσεις των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού με την ταυτόχρονη λειτουργία επιχειρήσεων αλλά και των κατοικιών που αυξάνονται σε διαμονή.

Αυτή την φορά όμως το πρόβλημα προέκυψε ξεκάθαρα από τις σωληνώσεις του δικτύου καθώς η πανδημία επηρέασε άμεσα την λειτουργία τα τελευταία δυο καλοκαίρια καθώς από την μειωμένη χρήση τόσο του καλοκαιριού όσο και τους χειμερινούς μήνες οι σωλήνες έπιασαν όμβρυα ύδατα, βούλωσαν και έσκασαν σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να σημειωθεί το μπλακ αουτ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.