ΤΟΠΙΚΑ

Παρέκκλιση δρομολογίου του Blue Star 2 για την αποβίβαση ασθενή

Παρέκκλιση δρομολογίου του Blue Star 2 για την αποβίβαση ασθενή
Παρέκκλιση δρομολογίου του Blue Star 2 σήμερα τα ξημερώματα για την αποβίβαση ασθενή

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πάτμου και Λέρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λακκί Λέρου του Ε/Γ-Ο/Γ »BLUE STAR 2» Ν.Π. 10764, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του (Ρόδος – Κως – Λέρος – Πάτμος – Πειραιάς) και ύστερα από τον καταπόπλου του στο λιμένα Πάτμου, προκειμένου αποβιβάσει 70χρονο ασθενή επιβάτη.

Ο ανωτέρω ασθενής, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λέρου, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κεντρικό θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου, ενώ το »BLUE STAR 2»απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένα Πειραιά

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.