ΤΟΠΙΚΑ

Παραγωγική και εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση στο Δημαρχείο της Μυκόνου

Παραγωγική και εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση στο Δημαρχείο της Μυκόνου
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς είχε συνάντηση με επτά μέλη μεγάλης εταιρίας για κρίσιμα θέματα της Μυκόνου

Συνάντηση με επτά ανώτατα στελέχη της Royal Caribbean με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Joshua Caroll είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και ήταν μια επαφή  εξαιρετικά χρήσιμη και παραγωγική.

Εκτιμήθηκε η δυναμική της Μυκόνου για τον τουρισμό της κρουαζιέρας, αναδείχθηκε η σημασία εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των σχετικών υποδομών, τονίστηκε η ανάγκη συντονισμού σε εθνικό επίπεδο, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται οι λιμένες, αναλύθηκαν οι τάσεις και οι ανάγκες για τις επόμενες τουριστικές χρονιές σε τοπικό, αλλά και σε εγχώριο επίπεδο.

 

Συμφωνήθηκε επίσης στην συνάντηση αυτή να υπάρχει  ένας διαρκής  δίαυλος  επικοινωνίας και μια δημιουργική συνεργασία για τη στοχευμένη προσέλκυση τουριστών, αλλά με σεβασμό στην ιδιαίτερη ταυτότητα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.