ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανέτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πανέτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στην προπόνηση ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς για να εμψυχώσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟ ΣΥΡΟΥ είναι ο ΑΟ Μυκόνου και στην τελευταία προπόνηση στον Κόρφο παρουσία του προέδρου Αλέκου Κουκά που είναι πανταχού παρών και έσπευσε να ευχηθεί στους παίκτες, ο Θεόφιλος Παχατουρίδης είδε τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σύρο και θα διανυκτερεύσει με επιστροφή την Κυριακή.

Μαζί αναμένεται να δώσουν το παρών και φίλοι της ομάδας καθώς το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς με νίκη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ γίνεται το μεγάλο φαβορί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Γενικό προσκλητήριο για το ματς έχουν σημάνει στην Σύρο και εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα.

«Για τον Α.Ο. Σύρου η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Α.Ο. Μυκόνου, αποτελεί την πλέον κρίσιμη και καθοριστική όσον αφορά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ώρα της αλήθειας έφτασε και περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν. Καλούμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, προκειμένου να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας στη δύσκολη προσπάθειά μας, απέναντι σε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Η ομάδας μας ξεκινάει τη 2η φάση του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα της δώσει ώθηση για την επίτευξη του τελικού της στόχου, που είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό! Δώστε την ηθική στήριξη στους παίκτες μας και επιβραβεύστε τους με την παρουσία σας. Ο Α.Ο. Σύρου μέσα από τέτοια παιχνίδια κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο της πιο βαριάς φανέλας των Κυκλάδων. Ελάτε να συνδράμετε, ώστε να γραφτεί άλλη μια σελίδα επιτυχιών στην ιστορία της ομάδας μας!

Υ.Γ. Προσκαλούμε όλες τις Ακαδημίες της Σύρου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.