ΤΟΠΙΚΑ

Πανελληνιονίκης η Κατερίνα Ασημακοπούλου

Πανελληνιονίκης η Κατερίνα Ασημακοπούλου
Κέρδισε με ατομικό ρεκόρ τον Ημιμαραθώνιο δρόμο

Τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Μυκόνου  καθώς πριν από λίγο η αθλήτρια του Στίβου  του Α.Ο ΜυκόνουΚατερίνα Ασημακοπούλου κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου δρόμου τερματίζοντας πρώτη με χρόνο 1.19.20 βελτιώνοντας παράλληλα και το ατομικό της ρεκόρ.

Η νέα πανελληνιονίκης στις γυναίκες, δήλωσε: «Εμείς οι δρομείς είμαστε μαθημένοι σε δύσκολες συνθήκες. Είχε πολύ αέρα και αυτό με ανάγκασε να πάω πιο συντηρητικά σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό. Επέστρεψα στην αγωνιστική δράση πριν δύο χρόνια με στόχο να βρεθώ και πάλι σε υψηλό επίπεδο, στον μαραθώνιο αυτή τη φορά, σε ένα αγώνισμα που πάντα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Στόχος και φιλοδοξία μου είναι να καταφέρω να κάνω μια καλή επίδοση. Με κανονικές συνθήκες πιστεύω πως σήμερα θα μπορούσα να τρέξω περίπου στο 1.17.», είπε η Ασημακοπούλου που επέστρεψε και πάλι στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2008, την χρονιά που σταμάτησε τον αθλητισμό.
Τότε είχα κάνει το νταμπλ σε 5.000 μ. και 10.000 μ., φέτος ελπίζω και πάλι σε νταμπλ, αφού επόμενος στόχος μου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου». Η Ασημακοπούλου τερμάτισε σε 1 ώρα 19.20 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση”
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.