ΤΟΠΙΚΑ

Ούρες επιβατών στον Πειραιά – Όλοι με μάσκα στα πλοία

Ούρες επιβατών στον Πειραιά – Όλοι με μάσκα στα πλοία

Το λιμάνι Πειραιά κατακλύσθηκε το πρωί της Πέμπτης με επιβάτες που εγκαταλείπουν την Αθήνα και άλλες πόλεις για τις διακοπές του Αυγούστου στα νησιά.
Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στα πρωινά δρομολόγια με τα πλοία να γεμίζουν με επιβάτες και οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σήμερα Πέμπτη θα ταξιδέψουν περίπου 2.000 άτομα και 320 οχήματα.

Πάντως δεν παρατηρείται μεγάλη διάρκεια αναμονής των επιβατών μέχρι να επιβιβαστούν, καθώς το σύστημα λειτουργεί ικανοποιητικά.

Οι επιβάτες φορούν υποχρεωτικά μάσκες και στα εξωτερικά καταστρώματα των πλοίων τα οποία πλέον ταξιδεύουν με αυξημένη πληρότητα στο 85% από το 65%.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.