ΤΟΠΙΚΑ

Όρθια και μέσα στη Ρόδο στάθηκε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ιάλυσο

Όρθια και μέσα στη Ρόδο στάθηκε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ιάλυσο

Όρθια και μέσα στην έδρα του Ιάλυσου η Α.Ε. Μυκόνου που έφυγε με την ισοπαλία 1-1, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, ενώ και ο διαιτητής Γιώργος Τουλούμης καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Με το δεύτερο από αυτά μάλιστα νικήθηκε ο Παναγιώτης Ντούνης που ήταν πραγματικά καταπληκτικός στο ματς της Ρόδου.
Η Α.Ε. Μυκόνου προηγήθηκε με τον Ζγκούρη στο 38′. Στο 42′ ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δελαπόρτας όμως απέκρουσε ο Ντούνης! Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Αρκούδας για διαμαρτυρία. Στο 45′ η ΑΕΜ κέρδισε κι αυτή πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ζγκούρη όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιγάρο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως έπεσαν πάνω στον ανίκητο Παναγιώτη Ντούνη. Με τον μόνο τρόπο που βρήκαν για να παραβιασουν την εστία του ήταν με το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι που αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Εμπουμπά και έκανε το τελικό 1-1.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.