ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Όλγα Πολίτη

Στη Μύκονο η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Όλγα Πολίτη
Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ κυρία Όλγα Πολίτη συνεχίζει τις επισκέψεις της στα κυκλαδίτικα νησιά, κάνοντας μια στάση στην Μύκονο όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Δήμαρχο Μυκόνου κύριο Κωνσταντίνο Κουκά, κατά τους εορτασμούς της εικόνας της Παναγίας της Τουρλιανής, παρουσία του Μητροπολίτη Κυκλάδων Δωρόθεου, εκατοντάδων πιστών, των τοπικών αρχών της Μυκόνου αλλά και με την παρουσία αρκετών επισήμων που έφτασαν στο νησί.

Η κυρία Όλγα Πολίτη, ως επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας, με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και έδρα την Μύκονο, είναι ένα πρόσωπο οικείο στους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την υποψήφιότητά της με το ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.