ΤΟΠΙΚΑ

Όριο στα άτομα και στις οικογένειες για τα ρεβεγιόν

Όριο στα άτομα και στις οικογένειες για τα ρεβεγιόν

Όριο στα άτομα που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στα σπίτια κατά την διάρκεια των γιορτών.Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι τα 9 άτομα.Τόνισε παράλληλα πως θα πρέπει να είναι μάξιμουμ από δύο διαφορετικές οικογένειες.Επίσης, ανακοίνωσε πως από αύριο ανοίγουν και τα νυχάδικα, καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε παράνομη εργασία από σπίτι σε σπίτι.

Την επανεκκίνηση των υπηρεσιών περιποίησης νυχιών από αύριο, Τρίτη, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επεσήμανε ότι «τα φαινόμενα “μαύρης εργασίας” είναι δυστυχώς εκτεταμένα», για αυτό, όπως είπε, είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον.

Ως προς την παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των εννέα ατόμων προερχόμενων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 μ.μ. έως τις 5 π.μ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.