ΤΟΠΙΚΑ

Οργή Δρούλια για το «βρώμικο» δημοσίευμα

Οργή Δρούλια για το «βρώμικο» δημοσίευμα
«Αιδώς αργείοι» και σε λαϊκά ντροπή, θα στραφώ νομικά εναντίον της εφημερίδας γιατί εμπλέκουν το όνομα μου»

«REPOST Κωνσταντίνος Δρούλιας
Το σημερινο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα espressonews.gr που με εμφανίζει να πρωταγωνιστώ σε πάρτυ οργίων εντος ναού σε ότι αφορά προσωπικά εμένα το χαρακτηρίζω ψευδές και Υποβολιμαίο καθώς δεν συμμετείχα σε καμία τέτοια κοινωνική εκδήλωση!!
Η εμπλοκή του όνοματος μου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρώ ότι με πλήττει επαγγελματικά και ηθικα , καθώς με εμφανίζει έμμεσος πλην σαφώς να συμμετέχω σε ένα πάρτυ εν μέσω πανδημίας και να μην σέβομαι ούτε τους κανόνες για την διασπορά του κορονοϊού που έχει επιβάλει η πολιτεία αλλά ούτε σέβομαι κάθε ιερό και όσιο εντός λατρευτικού χώρου!!

Αν είναι δυνατόν να με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα «πάρτυ οργίων» εντός Ναού που με την καλλιτεχνική μου παρουσία διεγείρω τα νεαρά πλήθη με αποτέλεσμα ορισμένες από τις συμμετεχουσες να κάνουν στριπτιζ.!!

Και όλα αυτά τα ανήκουστα ενώ εγώ προσωπικά την ώρα που υποτίθεται πρωταγωνιστούσα στα όργια ήμουν στην αγκαλιά του Μορφέα εντος της πατρικής μου οικειας!! «Αιδώς αργείοι» Και σε λαϊκά ΝΤΡΟΠΗ ως έκτου η εμπλοκή του ονόματος μου περί της φυσικής μου παρουσίας στο συγκεκριμένο πάρτυ των οργίων εντός Ναού στην Μύκονο το θεωρώ ποινικά κολάσιμο και θα στραφώ νομικά εναντίων της εν λόγου εφημερίδας εάν δν κάνει επανόρθωση καθώς και σε οποιοδήποτε άλλον συνεχίζει να αναπαράγει το ψευδές αυτό δημοσίευμα‼️

Υ.Γ : Επισυνάπτω αυτές τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές η αριστερή είναι από 30/4/19 δημοσιοποιημένη στο TLife και χρησιμοποιήθηκε στο σημερινό άρθρο στην εφημερίδα ως τωρινή !! #drouliasbrothers #mykonos #konstantinosdroulias

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.