ΤΟΠΙΚΑ

Ποιος είναι ο «χαφιές»της Μυκόνου;

Ποιος είναι ο «χαφιές»της Μυκόνου;
Συστηματικά δίνονται ψεύτικες ή «αληθινές» ειδήσεις σε αθηναϊκά ΜΜΕ με αποτέλεσμα την δυσφήμιση του νησιού

Ένα τραπέζι σε σπίτι  για την απόλυση από το στρατό έγινε ξαφνικά πάρτι οργίων με χανούμισσες και μάλιστα σε εκκλησία του νησιού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας των Αθηνών.

Μια σύναξη για τις ευχές καλός πολίτης έγινε θέμα για ακόμη μια φορά στη προσπάθεια δυσφήμισης της Μυκόνου.Γιατί ως γνωστόν μόνο στη Μύκονο μετά την άρση των μέτρων μαζεύτηκε κόσμος σε ένα σπίτι και αυτό με λίγο τράβηγμα έγινε πάρτι οργίων. Ένα σκανδαλοθηρικό θέμα που περιέλαβε μάλιστα και ονόματα με αποτέλεσμα να είναι έξαλλοι επιφανείς κάτοικοι της Μυκόνου.

Στη Μύκονο όλα τα θέματα «πουλάνε» και ειδικά όταν περιέχουν στοιχεία που μπορεί να εξιτάρουν την κοινή γνώμη. Μέχρι εδώ καλά και καλώς να βγαίνουν όλα στο φως της δημοσιότητας.

Αληθινά ή ψεύτικα τα γεγονότα  δεν έχει σημασία, γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαβάζει ότι θέλει να εγκρίνει ή να απορρίπτει τα κουτσομπολιά.

Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία για την καθημερινότητα στο νησί είναι πως τίποτα δεν πέφτει κάτω και συστηματικά κάποιοι  «κελαηδάνε».Το κάνουν με το αζημίωτο η αποσκοπούν κάπου.

Έχουν συμφέροντα εις βάρος της Μυκόνου για να χαλάνε την εικόνα της και πως οι Μυκονιάτες τους αποδέχονται να ζουν ανάμεσα τους;

Ποιος είναι άραγε και σε αυτό το θέμα ο «χαφιές» του νησιού;

Ποιος πληροφόρησε και αυτή την φορά τα αθηναϊκά ΜΜΕ για ένα τραπέζι που έγινε σε ένα σπίτι;

Στις τοπικές κοινωνίες  δεν μένει πάντως τίποτα  κρυφό.

  • Οι Μυκονιάτες πως δέχονται μια τέτοια κατάσταση που μόνο ζημιά κάνει στο νησί ;
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.