ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναουμένκο στη Κύπρο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναουμένκο στη Κύπρο

Ολοκληρώθηκε το στάδιο της προετοιμασίας που περιελάμβανε προπονήσεις στην Κύπρο του σφαιροβόλου του ΑΟ Μυκόνου, Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο οποίος επιστρέφει στη Μύκονο για να συνεχίσει να προπονείται ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως ο Βλαντιμίρ το 2019 με βολή στα 16.10, μόλις 9 εκατοστά πίσω από το ατομικό του ρεκόρ ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και το νέο έτος ο νεαρός αθλητής έχει υψηλότερους στόχους.

Τη προσπάθεια του προπονητή Γιώργος Αντωνίου καθώς και του αθλητή Βλαντιμίρ Ναουμένκο στήριξαν τα «Myconian Collection» και ο Παναγιώτης Δακτυλίδης.

Τέλος μέσα από τοποθέτηση του στα μέσα μαζική δικτύωσης ο προπονητής του ταλαντούχου σφαιροβόλου ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν στη προετοιμασία του Βλαντιμίρ Ναουμένκο στη Κύπρο.

Η σχετική τοποθέτηση.

Τελευταία μέρα σήμερα στη Κύπρο Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστας Σταθελακος για όλα σαν εσένα είναι λίγοι στον κόσμο Είσαι ένας και μοναδικός!!!!! ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ Είσαι ο μέντορας στο χώρο του στίβου μόνο θετικά δίπλα σου μπορούμε να πάρουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Sportcyclades.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.