ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Άνω Μερά

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Άνω Μερά
Ανακοίνωσε Νάκα και Τζάβρα ενώ αποδέσμευσε τον Χριστοδουλάκη

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Άνω Μεράς με τον  Νάκα που φόρεσε τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης και ήδη είναι στη Μύκονο και ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο  του στο ματς με τον Εθνικό.

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως η skoda Ξάνθη , ο Άρης , η Νίκη Βόλου, η Ρόδος και τελευταία ο Νεστος Χρυσουπολης, αλλά και στο εξωτερικό! Καλώς όρισες Στέλιο»

Εξάλλου και ο τερματοφύλακας Γιωργος Τζάβρας  μετά από μήνες αποχής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της Άνω Μεράς.

 

 «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα  και πρώην αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Τζάβρα.Ο πορτιέρο που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα για να στεφθούμε πρωταθλητές Κυκλάδων επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος! Καλώς όρισες Γιώργο»

Έληξε παράλληλα  συνεργασία με τον Άρη Χριστοδουλάκη και η  ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Δ. Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφυλακα Άρη Χριστοδουλάκη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλη τύχη!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.