ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια το Speedrunner 3 – Το ευχαριστώ της εταιρείας στους κατοίκους των Δυτικών Κυκλάδων

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια το Speedrunner 3 – Το ευχαριστώ της εταιρείας στους κατοίκους των Δυτικών Κυκλάδων
Ανακοίνωση της Aegean Speed Lines - Έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμα για κρατήσεις τα δρομολόγια του 2019 που ξεκινούν στις 5 Απριλίου

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των δρομολογίων του ταχυπλόου SPEEDRUNNER III προς τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, η Aegean Speed Lines θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά τους νησιώτες της Σερίφου, της Σίφνου και της Μήλου αλλά και όλους τους ταξιδιώτες που επέλεξαν να μετακινηθούν στους αγαπημένους τους προορισμούς μαζί μας.

Η Aegean Speed Lines, σταθερά προσηλωμένη εδώ και 14 συναπτά έτη στην εξυπηρέτηση της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων, παραμένει χάρη στη συνέπεια και στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και παρά τον πολύ έντονο ανταγωνισμό, βασική αρτηρία σύνδεσης με την ηπειρωτική χώρα και μοχλός ανάπτυξης των νησιών.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης συμμετείχε είτε ως χορηγός είτε ως υποστηρικτής μεταφοράς επιβατών και οχημάτων σε πληθώρα ψυχαγωγικών, πολιτιστικών, αθλητικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων και δρώμενων που αναβάθμισαν τη ζωή των νησιών προορισμού μας.

Τέλος, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα χρονιά τη δέσμευσή της με τους προορισμούς της ΣΕΡΙΦΟΥ, της ΣΙΦΝΟΥ και της ΜΗΛΟΥ και ικανοποιώντας τα πάγια αιτήματα των τουριστικών φορέων, ηAegean Speed Lines έχει ήδη αναρτήσει τα δρομολόγιά της για το 2019 τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις με έναρξη δρομολογιακής περιόδου την 5η Απριλίου 2019.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.