ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αναφορά Βρούτση στη Βουλή για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στην Ποσειδωνία

Αναφορά Βρούτση στη Βουλή για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στην Ποσειδωνία

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου,ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε στη Βουλή αναφορά (31.10.2018) προς τον Υπουργό Οικονομικών το έγγραφο του Προέδρου της ΤοπικήςΚοινότητας Ποσειδωνίας Σύρου κ.Δημητρίου Νταλαχάνη (α.π.22844/30-10-2018), στο οποίο εκφράζει την έντονη αντίθεσή του για την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αύξηση -έως 40%- των αντικειμενικών αξιών στην Ποσειδωνία.

Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την πρωτοφανή αυτή ενέργεια, που στηρίχθηκε σε επισφαλή και ελλιπή στοιχεία που δόθηκαν στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες.

Γεγονός, που έφερε τους κατοίκους της περιοχής σε δυσχερή θέση, καθώς είναι σήμερα αντιμέτωποι με υπέρογκες αυξήσεις και υψηλότατη φορολογία.

Με το έγγραφό του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας, καλεί τον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους πολίτες της Ποσειδωνίας και να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την άμεση επίλυση ενός προβλήματος, που θα επιφέρει αδικαιολόγητα σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στους κατοίκους της περιοχής.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.