BUSINESS

Όλοι οι δρόμοι στο νησί οδηγούν στο ALESTA

Όλοι οι δρόμοι στο νησί οδηγούν στο ALESTA
Η οικογένεια Βούκτη δημιούργησε ένα μαγικό χώρο στον δρόμο προς τον Πλατύ Γιαλό που αρχίζει να γίνεται το must του καλοκαιριού

Πριν λίγο καιρό στο νησί δημιουργήθηκε  το Alesta  σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού στον δρόμο προς τον Πλατύ Γιαλό.

Μια ιδέα από έξυπνους ανθρώπους και εργατικούς, αυθεντικούς Μυκονιάτες την Ειρηνη και τον άντρα της τον Δήμο με την τεράστια εμπειρία να τους συνοδεύει από τα εστιατόρια στο νησί καθώς έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορική  ταβέρνα ΚΟΥΝΕΛΑΣ για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ο Δήμος  Βούκτης είναι από τους κορυφαίους ψήστες στο είδος του και τα θαλασσινά και όχι μόνο εδέσματα έχουν αφήσει εποχή στο νησί.

Ο αστικός μύθος λέει ότι δεν θα πρέπει να φύγεις από την Μύκονο αν είσαι επισκέπτης και δεν δοκιμάσεις τα ψητά του Δήμου και κυρίως τα ψάρια  του.

Η ατμόσφαιρα στο Alesta είναι πολύ ζεστή και συνδυάζει τον Μυκονιάτικο αέρα με την διακριτική  πολυτέλεια που μπορείς να βρεις σε ένα καταπληκτικό χώρο που είναι απλός  με ωραία διακόσμηση και θέα προς τον Πλατύ Γιαλό  και την Παράγκα.

Ο Δήμος και η Ειρήνη ιδιοκτήτες και εμπνευστές του Alesta της Μυκόνου

Οι τιμές στο Alesta είναι προσιτές για όλα τα πορτοφόλια και η σχέση με την ποιότητα του φαγητού εξαιρετική.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.