ΤΟΠΙΚΑ

«Όλοι μαζί ενωμένοι για το διαπαραταξιακό θέμα των αντικειμενικών αξιών»

«Όλοι μαζί ενωμένοι για το διαπαραταξιακό θέμα των αντικειμενικών αξιών»
Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου συντόνισε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της μείωσης κατά 25% των αντικειμενικών αξιών που ζητάει ο Δήμος Μυκόνου
«Τον εξορθολογισμό των αντικειμενικών αξιών (μείωση κατά 25%) ζήτησε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από σχετική εισήγηση διαπαραταξιακής επιτροπής που συνέστησε ο Δημάρχος Κ. Κουκάς.
Η διαπαραταξιακή επιτροπή αποτελούνταν εκτός από εμένα (ως συντονιστή για τη συνεργασία με όλες τις παραταξεις και με εκπροσώπους φορέων του νησιού), από τον κύριο Βερώνη και τον κύριο Αποστόλου που τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και για το εμπεριστατωμένο αποτέλεσμα στο οποίο καταλήξαμε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Βερώνης επιμελήθηκε την μελέτη με τα συγκριτικά στοιχεία που τεκμηριώνουν το γεγονός πως η Μύκονος έχει ιδιαιτέρως ακριβές αντικειμενικές αξίες.
Επίσης ευχαριστώ για την στήριξη την κυρία Σαμψούνη που ενημερώνονταν διαρκώς επί του θέματος.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ώστε να διαχειριστώ μαζί με την διαπαραταξιακή επιτροπή το σοβαρό αυτό θέμα που αγγίζει όλους εμάς τους κατοίκους του νησιού.
Ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκάς, τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις :
«Ζητούμε να υπάρχει δίκαιη και ορθολογική αντιμετώπιση από το υπουργείο Οικονομικών, που να στηρίζεται στα πραγματικά δεδομένα και στις ιδιαιτερότητες της σημερινής συγκυρίας, πέρα και πάνω από στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Στο πλαίσιο αυτό λειτούργησε με εξαιρετικά παραγωγικό τρόπο για πρώτη φορά μια διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία συνεργάστηκε με εκπροσώπους σχετικών φορέων του νησιού.Όλοι μαζί, ενωμένοι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα διεκδικούμε το καλύτερο για το νησί μας».
Ξεχωριστή ήταν η συμβολή του Λογιστικού Γραφείου του κ. Πανταρώτα στη συγκέντρωση και επεξεργασία των απαραίτητων στοιχείων ώστε να συνταχθεί μια εμπεριστατωμένη μελέτη για την πραγματική εξέλιξη των αντικειμενικών αξιών στη Μύκονο και τον ευχαριστώ από καρδιάς.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.