ΤΟΠΙΚΑ

Όλο τον χρόνο οι εκδηλώσεις στην Μύκονο με τον δήμαρχο να βρίσκεται κοντά και στα παιδιά

Όλο τον χρόνο οι εκδηλώσεις στην Μύκονο με τον δήμαρχο να βρίσκεται κοντά και στα παιδιά
Τριήμερο εκδηλώσεων και απόδειξη ότι η Μύκονος και οι άνθρωποι που την υπηρετούν νοιάζονται για τους κατοίκους όλο τον χρόνο

Η αρχή έγινε με την μαγευτική Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Γρυπάρειο την Πέμπτη που ξεσήκωσε με τις μελωδίες της την κατάμεστη αίθουσα.

Η συνέχεια όλο το τριήμερο με εκδηλώσεις όπως γίνεται κάθε φορά όποια στιγμή και αν το επιτάσσουν οι ανάγκες των κατοίκων.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και τον χειμώνα , που ζουν στο νησί λιγότεροι κάτοικοι αλλά που προφανώς και τους υπολογίζουν με το παραπάνω ο δήμαρχος και η ομάδα του που δεν παραλείπουν ποτέ να διοργανώνουν εκδηλώσεις ακόμα και σε περιόδους που το νησί έχει ελάχιστο κόσμο σε σχέση με το καλοκαίρι.

Δείγμα σεβασμού για όλους τους πολίτες και όχι μόνο τους επισκέπτες του καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο την ώρα που οι περισσότεροι τα προηγούμενα χρόνια έφευγαν για να δουν μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση και κινηματογράφο, το νησί λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο προς όφελος όλων.

Είναι μια ευχάριστη και ιδιαίτερη συνθήκη για τους χειμωνιάτες της Μυκόνου που μένουν ζωντανοί από τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.