ΤΟΠΙΚΑ

Στο Γύθειο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής

Στο Γύθειο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής

Αποστολή στο Γύθειο για την Α.Ε. Μυκόνου! Με προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει το αυριανό (10.30 π.μ.) παιχνίδι με τον Πανγυθεατικο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΜ. Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών προκειμένου η ομάδα να παραμείνει μέσα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Μπορεί ο αντίπαλος της ΑΕ Μυκόνου να βρίσκεται τελευταίος χωρίς ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, όμως όλοι στο Μυκονιάτικο στρατόπεδο αντιμετωπίζουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα, αφού γνωρίζουν ότι και η παραμικρή υποτίμηση του Πανγυθεατικου μπορεί να κοστίσει ακριβά!


Από την ΑΕΜ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζγκουρη και Παπαδόπουλος. Δύο πολύ σημαντικές απώλειες φυσικα κάτι όμως που δεν πτοεί κανέναν στην ΑΕΜ, αφού όλοι οι παίκτες είναι άρτια προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απουσίες των δύο παικτών που έμειναν στη Μύκονο και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης το Σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.