ΤΟΠΙΚΑ

Όλγα Πολίτη: «Ο σκοπός μας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι πιο σημαντικός από ποτέ»

Όλγα Πολίτη: «Ο σκοπός μας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι πιο σημαντικός από ποτέ»

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συγκλονιστική στήριξή σας, που αποτυπώθηκε στην κάλπη, όπου με τιμήσατε με τη ψήφο σας

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί, όπως ίσως γνωρίζετε, ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος στην εκλογική αναμέτρηση για μια θέση στη Βουλή, κατόπιν της τιμητικής πρότασης που μου έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι περισσότερες από 1.700 καταμετρημένες ψήφοι που έλαβα, αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, την οποία σκοπεύω να ανταποδώσω στο έπακρο. Θα είμαι παρούσα, δίπλα σας, στο πλευρό σας, συνεχίζοντας με αμείωτο πάθος, διεκδικώντας και παλεύοντας για όλους εσάς. Για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, της ποιότητας της ζωής. Θα αναζητήσουμε την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις Κυκλάδες μας επί σειρά ετών και θα προτείνουμε μαζί, εκείνες τις λύσεις που πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν.

Θα ήθελα όμως, να επισημάνω τη κρισιμότητα του διαστήματος ως τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο σκοπός μας τώρα, είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Πρέπει να αντιληφθούμε τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ της εκλογικής αναμέτρησης που πέρασε και να αντιληφθούμε ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε, μπορεί, εάν παλέψουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, να γίνει ακόμη περισσότερο αντιληπτή. Αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του κόμματος. Πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, έχοντας στόχο και όραμα στο μέλλον. Αποδείξαμε ότι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να παλεύουμε.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, για τον συγκλονιστικό αγώνα που δώσαμε και για τα καλύτερα που θα έρθουν μετά τις 25 Ιουνίου!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.