ΤΟΠΙΚΑ

Όλγα Πολίτη: «Αγαπώ τις Κυκλάδες, θέλω να προσφέρω και για αυτό πήρα την απόφαση να κατέβω στον πολιτικό στίβο»

Όλγα Πολίτη: «Αγαπώ τις Κυκλάδες, θέλω να προσφέρω και για αυτό πήρα την απόφαση να κατέβω στον πολιτικό στίβο»
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Πολίτη μιλάει για την σχέση της με τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα την Μύκονο

Η υποψήφια βουλευτής στον νόμο Κυκλάδων μιλάει στο «S» για την απόφαση της να μεταπηδήσει από τη Ν.∆. στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον εφιάλτη που έζησε

Τους λόγους που την οδήγησαν να µεταπηδήσει από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στον Νοµό Κυκλάδων, έπειτα από σχετική πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη, εξηγεί µε συνέντευξή της στo «Secret» η Ολγα Πολίτη, που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της δηµοσιότητας µε αφορµή µια εξαιρετικά δυσάρεστη υπόθεση για την ίδια. Αγνωστοι κυκλοφόρησαν στο ∆ιαδίκτυο µονταρισµένες φωτογραφίες της, µε τίτλο «∆είτε τη hot αντιδήµαρχο γυµνή». Η ίδια απευθύνθηκε στη ∆ίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος, προκειµένου να εντοπιστούν αυτοί που τη διέσυραν µε αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, στέλνοντας φωτογραφίες της, προϊόν µοντάζ, σύµφωνα µε την ίδια, σε σέξι πόζες και καυτές ιδιωτικές στιγµές.

Πώς έγινε η «µεταγραφή» σας από τη Ν.∆. στο ΠΑΣΟΚ;

Στην πολιτική µπήκα για να προσφέρω. ∆εν θα έκανα ποτέ µια «µεταγραφή» µε ποδοσφαιρικούς όρους. ∆εν είναι στον χαρακτήρα µου και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έφυγα από το πρώτο κόµµα, τη Νέα ∆ηµοκρατία, για να πάω στο τρίτο, που αυτήν τη στιγµή είναι το ΠΑΣΟΚ, δεχόµενη µια πολύ τιµητική πρόταση να συµµετάσχω ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, αναλαµβάνοντας µάλιστα άµεση δράση και ως αναπληρώτρια γραµµατέας στον Τοµέα Τουρισµού του ΠΑΣΟΚ.

99

Γιατί αλλάξατε παράταξη;

Ξεκάθαρα γιατί µε βρίσκει σύµφωνη η ανάγκη της κοινωνίας για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας, µε τη συµµετοχή νέων ανθρώπων, µε φρέσκες ιδέες, που µπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο µέλλον µε υπευθυνότητα και ασφάλεια, µε καινοτόµες και εναλλακτικές δράσεις. Στοίχηµα που έχει θέσει από την πρώτη στιγµή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δίνοντας βροντερό µήνυµα ανανέωσης µε τη γενιά των τριαντάρηδων, στην οποία ανήκω κι εγώ, κάτι στο οποίο η Νέα ∆ηµοκρατία αυτήν τη στιγµή υστερεί.

Ποια είναι η σχέση σας µε τις Κυκλάδες;

Αγαπώ τις Κυκλάδες, γιατί µεγάλωσα σε ένα πανέµορφο οικογενειακό περιβάλλον στο πατρικό µου σπίτι, στην Ανδρο. Παράλληλα, είχα την τύχη να µπω από πολύ µικρή στον επιχειρηµατικό στίβο µε έδρα τη Μύκονο, όπου διατηρώ µέχρι σήµερα την επιχείρησή µου µε αντικείµενο το yachting και την πρακτόρευση σκαφών για όλα τα νησιά του Αιγαίου µας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ένας νέος σε ηλικία αρχηγός κόµµατος, ήταν κίνητρο για εσάς ώστε να ενταχθείτε στο ΠΑΣΟΚ;

Βασικό, θα έλεγα, κίνητρο, διότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας πολιτικός της νέας γενιάς και µπορεί να αφουγκραστεί και τα προβλήµατα και τις ανάγκες αλλά και τον τρόπο σκέψης των νέων, που δεν πέρασαν και λίγα τα τελευταία 10 χρόνια, αφού έζησαν τα πέτρινα χρόνια της οικονοµικής κρίσης, αλλά και τις αντίστοιχες συνέπειες της υγειονοµικής κρίσης των 3 ετών µε τον COVID-19.

Με τη συμπαράσταση της οικογένειάς μου και τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου μου, Νίκου Αλεξανδρή, οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Θεωρείτε πως κάποιοι ήθελαν να σας διασύρουν µε τη διακίνηση πλαστών φωτογραφιών σας στο ∆ιαδίκτυο, επειδή ήθελαν να υπονοµεύσουν την κάθοδό σας στην κεντρική πολιτική σκηνή;

∆υστυχώς, τα γεγονότα από µόνα τους οδηγούν σε δυσάρεστα και περίεργα συµπεράσµατα για τα κίνητρά τους, όµως µε τη συµπαράσταση της οικογένειάς µου και τη νοµική υποστήριξη του δικηγόρου µου, Νίκου Αλεξανδρή, οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη ∆ικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, εύχοµαι καµία άλλη γυναίκα να µην υποστεί το σεξιστικό bullying που έχω υποστεί εγώ και επίσης καµία γυναίκα να µη διστάσει να το καταγγείλει στις Αρχές, σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 8/4/23

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.