ΤΟΠΙΚΑ

‘Ολες τις Κυριακές του χρόνου προαιρετικά ανοικτά τα καταστήματα στη Μύκονο

‘Ολες τις Κυριακές του χρόνου προαιρετικά ανοικτά τα καταστήματα στη Μύκονο

Tην Προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στον Νομό Κυκλάδων για το έτος 2021 και άλλες Κυριακές επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 λαμβανομένων υπόψη των τοπικών ιδιαιτεροτήτων που σχετίζονται με την οικονομική δραστηριότητα, αποφάσισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Είναι μια απόφαση η οποία λαμβάνεται κάθε χρόνο διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να λειτουργούν και τις Κυριακές, λόγω τουριστικής περιόδου.

Για τα νησιά Σύρο και Σίφνο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους, του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 όλες τις Κυριακές για το διάστημα από 01/04 έως 31/10.Για τα νησιά της Νάξου της Μήλου και της Τήνου επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις άλλες Κυριακές πλην αυτών που ορίζονται στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 για το διάστημα από 21/03 έως και 31/10.Για τα νησιά Μύκονο, Θήρα, Άνδρο, Αμοργό, Κέα, Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Ίο, Σίκινο, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Φολέγανδρο, Σέριφο, Ανάφη, Κύθνο και Θηρασιά, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.