ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση εθελοντών από το Λιμεναρχείο της Μυκόνου

Πρόσκληση εθελοντών από το Λιμεναρχείο της Μυκόνου
Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για πρόσκληση εθελοντών πήρε η Λιμενική αρχή της Μυκόνου

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου με αφορμή περιστατικά έρευνας και διάσωσης, αλλά και θαλάσσιας ρύπανσης, στα οποία η συμμετοχή εθελοντών, τόσο ιδιωτών, όσο και επαγγελματιών έχει αποδείξει την πολύτιμη σημασία της, καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση ανάλογου περιστατικού.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στη Λιμενική Αρχή Μυκόνου τα στοιχεία επικοινωνίας τους, (Επίθετο, Όνομα, Τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και τυχόν διαθέσιμα μέσα με τα οποία μπορούν να συνδράμουν [π.χ. φορτηγά – αγροτικά οχήματα, μηχανήματα έργων, σκαπτικά μηχανήματα, πλωτά – εναέρια μέσα, ΣμηΕΑ (drone), υλικά απορρύπανσης και λοιπά μέσα), προκειμένου να επικαιροποιηθούν από την Υπηρεσία μας τα Τοπικά Σχεδία Έκτακτης Ανάγκης για περιστατικά Έρευνας και Διάσωσης (SAR-plan) καθώς και Θαλάσσιας Ρύπανσης (LCP).
Η δήλωση των στοιχείων σας δύναται να γίνεται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα που έχει δημιουργήσει η Υπηρεσία μας στη διεύθυνση: https://forms.gle/zmpTToYeGwDCWjiV6 ή εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό μέσω e-mail στη διεύθυνση mykonos@hcg.gr .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας θα αποδώσει στο μέγιστο βαθμό για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος του τόπου μας καθώς και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.