ΤΟΠΙΚΑ

Όλα έτοιμα για τον αγώνα της χρονιάς

Όλα έτοιμα για τον αγώνα της χρονιάς
Με κέφι και μεράκι ολοκληρώθηκαν οι ετοιμασίες του Mykonos Run 2018 και όλοι έτοιμοι στην αφετηρία.
Όλοι τρέχουν στη Μύκονο. Σε έναν αγώνα για όλους, είναι ευκαιρία να τρέξετε τον πρώτο σας αγώνα δρόμου στο πιο διάσημο Ελληνικό νησί. Να πάρετε το πρώτο σας μετάλλιο και να δηλώνετε από Δευτέρα ότι ήσασταν και εσείς εκεί.  Εκεί που γράφετε η ιστορία του τρεξίματος στη Μύκονο.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα όλο το νησί αγκαλιάζει το θεσμό τουMykonos Run που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πολλές συμμετοχές μεγάλων και παιδιών.
 Το γραφείο του Αγώνα για την εγγραφή  είναι κάτω από το Δημαρχείο έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις οκτώ το βράδυ για να τα 5km , 10 km και kids run 800m (δωρεάν).
Πλήθος Ολυμπιονικών και πρωταθλητών από όλα τα μέρη της γης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα για να εμψυχώσουν τους μικρούς και μεγάλους αθλητές.  Θα συμμετέχουν η αθλήτρια στίβου Τασούλα Κελεσίδου, δύο φορές αργυρή Ολυμπιονίκης στη δισκοβολία, η Βασιλική Μιλούση της ενόργανης γυμναστικής με τις πολλές διεθνείς παρουσίες, η Βασιλική Καραντάσιου του beach volley και η μεγάλη έκπληξη η πέντε φορές ολυμπιονίκης της γυμναστικήςCatalina Ponor αλλά και πολλοί άλλοι που ταξιδεύουν για να σπάσουν το ρεκόρ τους στην Μύκονο του αθλητισμού.
Το Mykonos Run συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου και η Out Loud Event Services. Με πλατινένιο χορηγό τη Seajets, με χρυσό χορηγό τον ΟΠΑΠ, ασημένιο χορηγό τη Eurobank και χάλκινο χορηγό την Destinations Services και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ Κυκλάδων, αλλά και με την πιστοποίηση της AIMS, το Mykonos Run 2018 είναι ολυμπιακών προδιαγραφών.
Ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης – πέραν της ουσιαστικής συμβολής στον αθλητισμό – είναι να συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με μια αθλητική νότα υψηλών προδιαγραφών και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.  Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, του μαραθωνοδρόμου που τίμησε την Ελλάδα με την ιστορική του νίκη στη Βοστώνη και συνέδραμε καθοριστικά στη διεθνή προβολή των αναγκών της μεταπολεμικής Ελλάδας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.