ΤΟΠΙΚΑ

Όλα έτοιμα για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Μύκονο τα Δήλεια 2022

Όλα έτοιμα για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Μύκονο τα Δήλεια 2022

Όλα είναι έτοιμα για άλλη μια γιορτή του αθλητισμού στη Μύκονο! Περισσότεροι από 600 αθλητές του στίβου από 20 σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στα 12α Δήλεια που θα γίνουν στο στάδιο του Κόρφου το απόγευμα (4 μ.μ.) του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου.

Ένας αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός για αγώνες στίβου αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για αθλητές έως 16 ετών. Ο μοναδικός πονοκέφαλος για διοργανωτές και συμμετέχοντες αποτελεί ο καιρός αφού η πρόβλεψη κάνει λόγο για πολύ ισχυρούς ανέμους εξαιτίας των οποίων ίσως κάποια σωματεία τελευταία στιγμή αποφασίσουν να μην ταξιδέψουν φοβούμενα κάποιο απαγορευτικό.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι η καρδιά του στίβου αυτό το Σάββατο θα χτυπά στη Μύκονο με το μέλλον του αθλήματος να δίνει βροντερό παρών στα Δήλεια!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.