ΤΟΠΙΚΑ

Οι υποσχέσεις Κουκά γίνονται πράξεις στο «συμβόλαιο»με την κοινωνία της Μυκόνου

Οι υποσχέσεις Κουκά γίνονται πράξεις στο «συμβόλαιο»με την κοινωνία της Μυκόνου
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς συγχαίρει άπαντες στην ΔΕΥΑΜ για την υλοποίηση των έργων

Πράξη ότι έχει υποσχεθεί κάνει η δημοτική αρχή Μυκόνου και με αφορμή ένα ακόμα έργο ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να συγχαρεί άπαντες αυτή την φορά στην ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ.

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής μας Αρχής είχαμε δεσμευτεί ότι θα επιλύσουμε διαχρονικά προβλήματα του νησιού στον τομέα των υποδομών.

Αυτό προϋποθέτει ένα σαφές σχέδιο προτεραιοτήτων και βέβαια τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των διατιθέμενων χρηματοδοτικών πόρων.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ΔΕΥΑ Μυκόνου για τον έγκαιρο και ακριβή προγραμματισμό και να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική στήριξη του συγκεκριμένου έργου.

Με την πλήρη ολοκλήρωση των διαδικασιών και την αναβάθμιση των μονάδων διύλισης της Άνω Μεράς καλύπτονται σε σημαντικό βαθμό οι αυξημένες υδρευτικές ανάγκες της περιοχής, ιδιαίτερα κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.