ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση και η επέκταση των μονάδων διύλισης ΔΕΥΑ Μυκόνου

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση και η επέκταση των μονάδων διύλισης ΔΕΥΑ Μυκόνου

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση και η επέκταση των μονάδων διύλισης ΔΕΥΑ Μυκόνου με την εγκατάσταση μιας νέας μονάδας διυλιστηρίου η οποία τέθηκε σε παράλληλη λειτουργία με τις υπάρχουσες δύο μονάδες στο υφιστάμενο κτίριο στο διυλιστήριο της Άνω Μεράς.

Η εγκατάσταση αυτή πρόκειται να αυξήσει τη δυναμικότητα της συνολικής εγκατάστασης κατά 1.840 κ.μ./ανά ημέρα και θα καλύψει σε σημαντικό βαθμό τις αυξημένες υδρευτικές ανάγκες της περιοχής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 320.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ εκ των οποίων τα 200.000 ευρώ προέρχονται από πόρους του ΕΣΠΑ και τα 120.000 ευρώ από ιδίους πόρους.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο  εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική Ανάπτυξη και Διαχείριση των Πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νοτίου Αιγαίου» και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.