ΤΟΠΙΚΑ

Οι τρεις φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε στη Μύκονο

Οι τρεις φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε στη Μύκονο

Ο Elon Musk και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες και celebrities έχουν επισκεφτεί το νησί των Ανέμων το φετινό καλοκαίρι και ήδη έχουμε δει τα πρώτα πλάνα και τις φωτογραφίες να εμφανίζονται στο Instagram!

Αν είσαι ένα από τα πλάσματα που ετοιμάζουν βαλίτσα για το νησί με τα υπέροχα σοκάκια τότε πρέπει να ξέρεις πως επιβάλλεται να βγάλεις τρεις φωτογραφίες και να τις αναρτήσεις στον λογαριασμό που διαθέτεις στο Instagram. Εξάλλου, οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερες αναμνήσεις που μπορούμε να έχουμε.

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο διαθέτει πολλές ομορφιές και τα μέρη στα οποία πρέπει να βγάλεις φωτογραφίες είναι τα εξής :

#1. Ανεμόμυλοι

 

Οι υπέροχοι ανεμόμυλοι στη χώρα του νησιού έχουν φωτογραφηθεί από τους πάντες και μάλιστα, γνωστοί οίκοι μόδας τους έχουν “φιλοξενήσει” σε καμπάνιες τους. Θέλεις να τους βγάλεις φωτογραφία μόνους τους ή να ποζάρεις μπροστά τους; Όλα λειτουργούν!

#2.Ματογιάννια

 

Τα θρυλικά σοκάκια του νησιού διαθέτουν πολλά σημεία όπου μπορείς να φωτογραφηθείς και να καθίσεις για να απολαύσεις την περατζάδα του νησιού! Υπάρχουν και σκαλάκια στα οποία μπορείς να αράξεις!

#3. Παρεκκλήσια

 

Στο νησί υπάρχουν πανέμορφα λευκά παρεκκλήσια στα οποία μπορείς να φωτογραφηθείς, αλλά θα σου προτείναμε να τα βγάλεις φωτογραφία μόνα τους και να αναδείξεις την ομορφιά τους χωρίς να βάλεις κανένα φίλτρο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.