ΤΟΠΙΚΑ

Αγγελική Ηλιάδη: Με καυτό μπικίνι αναστατώνει τη Μύκονο

Αγγελική Ηλιάδη: Με καυτό μπικίνι αναστατώνει τη Μύκονο

Λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και η Αγγελική Ηλιάδη με την παρακάτω φωτογραφία… αποδεικνύει για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Mετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου η τραγουδίστρια γνώρισε μέσα από την «Φάρμα» τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και παραμένουν αχώριστοι μέχρι και σήμερα.

Στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, όπως και στην πρόσφατη έξοδό τους στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος όπου τους είδαμε χέρι – χέρι και ξετρελαμένο τον ένα με τον άλλο.

Η ανάρτηση της Ηλιάδη με μαγιό που «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Aνέβασε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια έπεφταν βροχή από τους χιλιάδες ακόλουθους της Αγγελικής Ηλιάδη, οι οποίοι… τα είδαν όλα με την εν λόγω φωτογραφία!

 

 

in.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.