ΤΟΠΙΚΑ

Οι Θαλασσόλυκοι στις Κυκλάδες

Οι Θαλασσόλυκοι στις Κυκλάδες
Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο αρμενίζουν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες και ταξιδεύουμε μαζί τους

Στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου, οι Θαλασσόλυκοι έφτασαν στην Τήνο και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, τους ακολουθούμε στις περιπέτειές τους.

Εξερευνούν το πανέμορφο νησί με τα γραφικά χωριά και τις μοναδικές παραλίες, δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στη μαρματοτεχνία και το taekwondo και χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να λύσουν το μυστήριο των τεράστιων πετρωμάτων στο χωριό Βώλαξ, που έχει απασχολήσει για χρόνια τους επιστήμονες.

Οι Θαλασσόλυκοι, όμως, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και στο τραγούδι, αφού οργανώνουν ένα πάρτι καραόκε, στο πλαίσιο του κυκλαδίτικου πρωταθλήματος που έχουν ξεκινήσει από την αρχή του ταξιδιού. Το αποτέλεσμα; Απλά… απολαυστικό!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.