LIFESTYLE

Οι τελευταίες χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές του Ριχάρδου σε Σύρο και Μύκονο (φωτο)

Οι τελευταίες χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές του Ριχάρδου σε Σύρο και Μύκονο (φωτο)

Το προφίλ που διατηρεί στο Facebook ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, που συνελήφθη για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, δείχνει πως είχε… ακριβά γούστα.

Talk of the town έχει γίνει από χθες η είδηση της σύλληψης του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου και η απόλυτη χλιδή μέσα στην οποία ζούσε όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβαζε στο προφίλ του στο facebook αλλά και σε προφίλ φίλων του.

Όπως φαίνεται O Δημήτρης – Ριχάρδος Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες του όνομα του, είχε μεγάλη αδυναμία στη σαμπάνια,τις διακοπές, στα μπουζούκια και στα….ακριβά γούστα!

Αίσθηση κάνει η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος, φέτος το καλοκαίρι, όπου κρατάει στα χέρια του ένα ποτήρι σαμπάνιας και έχει δίπλα του ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε γνωστό παραλιακό beach bar στο Κίνι της Σύρου, παρέα με γνωστό επιχειρηματία, που επίσης  είναι λάτρης της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος είχε επισκεφτεί το νησί της Σύρου, με την πολυτελή θαλαμηγό του, στην οποία μάλιστα δεν δίσταζε να δαπανήσει 360.000 για να την επισκευάσει.

Μετά τις διακοπές στην Σύρο, σειρά είχε το κοσμοπολιτικό νησί των ανέμων, η Μύκονος όπου είχε την ευκαιρία να ξεσαλώσει και να σπαταλήσει, «υπέρογκαποσά» σε γνωστά εστιατόρια και beach Bar του νησιού.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.