LIFESTYLE

Οι πιο ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για shopping & ομορφιά στη Μύκονο

Οι πιο ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για shopping & ομορφιά στη Μύκονο
Στη Μύκονο μπορείτε να βρείτε τα πάντα!

Με μαγαζιά ανοιχτά και μετά τα μεσάνυχτα και με όλα τα επιτυχημένα brands στη διάθεσή σας, η Μύκονος ανέκαθεν ξεχώριζε για την πληθώρα προτάσεων που προσέφερε στους επισκέπτες της σε ό,τι έχει να κάνει με το shopping και την ομορφιά. Στη Μύκονο μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Ακολουθούν 16 ξεχωριστές διευθύνσεις μόδας και ομορφιάς που καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.
Η επωνυμία του προδίδει το concept του- και πολύ εύστοχα μάλιστα! Το Baniero μπήκε στη ζωή της Μυκόνου πριν από περίπου έξι χρόνια και εντοπίζεται πλέον στην περιζήτητη «πιάτσα» της Καλογερά. Στο χώρο του θα βρείτε μεγάλη ποικιλία beachwear, η οποία μάλιστα ανανεώνεται 2-3 φορές κάθε σεζόν. Θα σας ενθουσιάσουν πραγματικά τα μαγιό (γυναικεία, αντρικά και παιδικά), αλλά και τα ρούχα παραλίας, τα παρεό, τα καπέλα, οι σαγιονάρες, όπως επίσης και τα αξεσουάρ. Στα όσα ξεχωρίζουμε συμπεριλαμβάνονται οι συλλογές swimwear των Shiwi, Paradizia, Malay και Marcyn, καθώς και τα γυαλιά Parafina. Στο Baniero θα ανακαλύψετε επίσης υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από €12. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 60% των προϊόντων είναι ελληνικά. Εδώ θα βρείτε brands όπως Alga, Meltemi, SBS και Selini. Στα συν του, η τεράστια ποικιλία και οι προσιτές τιμές.

Πηγή: www.greekguide.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.