ΤΟΠΙΚΑ

«Οι Μυκονιάτες έχουμε στο DNA μας το πνεύμα της αλληλεγγύης»

«Οι Μυκονιάτες έχουμε στο DNA μας το πνεύμα της αλληλεγγύης»
Στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στον Σπύρο Τσάμη μίλησε ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς για την πρωτοβουλία της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ να στείλει τρόφιμα στην Ελασσόνα .

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή Dum Spiro Goal με τον Σπύρο Τσάμη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς με αφορμή την πρωτοβουλία να στείλει το σωματείο μετά από ιδέα των αθλητών και των μελών του ΔΣ τρόφιμα στους σεισμόπληκτους της Ελασόνας.

Μια πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους που πρόσφεραν τον οβολό τους με σκοπό να βοηθηθούν άνθρωποι στις δύσκολες ώρες μετά τον σεισμό.

Ο Αλέκος Κουκάς τόνισε χαρακτηριστικά στην δημόσια ραδιοφωνία:

«Αποτελεί υποχρέωση για εμάς στις δύσκολες ώρες, να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας ειδικά σε δύσκολες στιγμές.

Ήταν μια ιδέα που την είχαν αρχικά οι αθλητές μας και ειδικά παιδιά που κατάγονται από την Ελασσόνα που χτυπήθηκε απο τον σεισμό.

Αγκαλιάσαμε όλα τα μέλη του ΔΣ την πρόταση των αθλητών μας και συγκεντρώσαμε τρόφιμα με σκοπό να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες της περιοχής ώστε να ανακουφιστούν έστω για λίγο.

Είναι στο πνεύμα και στο DNA των Μυκονιατών η αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές και αυτό μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία κάτι που μας κάνει και περήφανους.

Απο την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την προσπάθεια αρκετοί  βρέθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν με τον τρόπο τους.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους άμεσους συνεργάτες στο ΔΣ της ομάδας που όλοι μαζί δεν σκεφτήκαν ούτε στιγμή την σημασία της ενέργειας της ομάδας μας και βοήθησαν να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα.

Ο ρόλος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι και κοινωνικός πέρα από όλα τα άλλα και πάντα θα έχουμε ως στόχο και σκοπό να βοηθάμε όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.

Τους ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.