ΤΟΠΙΚΑ

Οι μέρες περνούν δημιουργικά στη Μύκονο για τους μικρούς μαθητές

Οι μέρες περνούν δημιουργικά στη Μύκονο για τους μικρούς μαθητές

Οι πρώτες ζωγραφιές έχουν ήδη φτάσει! Η δημιουργική δράση του Δήμου Μυκόνου για όλα τα παιδιά συνεχίζεται! Περιμένουμε τους μικρούς και μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας, να μας στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

“Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα” λέει ο μεγάλος μας Νίκος Καζαντζάκης. Έτσι κι εμείς περιμένουμε τις δικές σας συνθέσεις με πινέλα, ξυλομπογιές, κ.ο.κ. οι οποίες θα μετατραπούν σε αφίσες και προγράμματα μελλοντικών μας δράσεων.

Θυμίζουμε ότι η δράση αφορά τα παιδιά και τους νέους ηλικίας από 5 έως 18 ετών. Στείλτε μας μέσω της ζωγραφικής σας το δικό σας μήνυμα για τη φύση και το περιβάλλον, την υγεία, τον άνθρωπο, το νησί, τον πλανήτη.

Το θέμα είναι ελεύθερο, ωστόσο τα έργα που θα σταλούν πρέπει να έχουν τίτλο που να προσδιορίζει το μήνυμα που επιθυμούν να μεταφέρουν. Για την ζωγραφική θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί χαρτί μεγέθους Α3 ή Α4.

Οι ζωγραφιές των παιδιών θα παρουσιαστούν σε αφίσες και δράσεις του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου, ενώ εφόσον υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής.

Η αποστολή θα γίνεται ηλεκτρονικά με καθαρή και φωτεινή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης στην διεύθυνση culture@mykonos.gr, κρατώντας τα πρωτότυπα τα οποία θα παραδοθούν μετά την εκπνοή των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ, σε χώρο που θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας Μύκονος Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νέα Γενιά.

Απαραίτητα στοιχεία κατά την αποστολή:
Ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής Τετάρτη 1 Απριλίου 2020.

Συμμετέχουμε, Δημιουργούμε και #Μένουμε_σπίτι

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.