ΤΟΠΙΚΑ

Οι Κυκλάδες προβάλλονται σε φωτογραφικό άλμπουμ του πολυβραβευμένου Rudi Sebastian

Οι Κυκλάδες προβάλλονται σε φωτογραφικό άλμπουμ του πολυβραβευμένου Rudi Sebastian
Το σύνολο σχεδόν των κυκλαδίτικων νησιών παρουσιάζονται στο πρώτο πλήρες ταξιδιωτικό βιβλίο φωτογραφιών που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα στο εξωτερικό για όλες τις Κυκλάδες σε όλες τις εποχές του χρόνου με τίτλο Cyclades, Greek Island Paradise.
Οι 288 σελίδες της έντυπης έκδοσης είναι αποτέλεσμα πολυετους προσπάθειας με αναρίθμητες φωτογραφίσεις από τον βραβευμένο φωτογράφο Rudi Sebastian photography με σκοπό να αποτυπώσει την άγρια φυσική ομορφιά και την αυθεντικότητα των Κυκλάδων, πέρα των θερινών μηνών. Ο κ. Sebastian έχει αποσπάσει πολλές διεθνείς διακρίσεις όπως το βραβείο Wildlife Photographer of the Year.
Η νέα συλλογή αναμένεται να προβάλλει την Ελλάδα σε δεκάδες χιλιάδες Γερμανόφωνους και Αγγλόφωνους δυνητικούς ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα που ταξιδεύουν εκτός αιχμής της τουριστικής περιόδου.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.