LIFESTYLE

Οι γυναίκες εφοπλιστή «χρύσωσαν» τον Αργυρό στη Μύκονο

Οι γυναίκες εφοπλιστή «χρύσωσαν» τον Αργυρό στη Μύκονο

Η Μύκονος έχει την τιμητική της αυτήν την εποχή, καθώς στο νησί γίνεται το αδιαχώρητο και τα ευρώ ρέουν πιο γρήγορα και από τις πανάκριβες σαμπάνιες.

Πέρα από τα μαγαζιά της πολυτελούς εστίασης, που ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο στο νησί, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη, χαμός γίνεται και στις βίλες, όπου τα πάρτι προσπαθούν να ξεπεράσουν το ένα το άλλο σε μια επίδειξη χρήματος, γνωριμιών και δυνατοτήτων.

Οι διάσημοι djs πηγαινοέρχονται με ιδιωτικά τζετ και οι εταιρείες ανεφοδιασμού σε θαλασσινά και υψηλής ποιότητας αλκοόλ, φροντίζουν να μην λείπει τίποτα από τα τραπέζια των καλεσμένων.

Ο εφοπλιστής έχει επιλέξει τα Χουλάκια για να χτίσει την εντυπωσιακή βίλα του.

Εκεί κάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του, τους τέσσερις γιους και τις ισάριθμες νύφες του, τις οποίες λατρεύει σαν να είναι δικές του κόρες.

Μαζί τους και η σύντροφός του, κατά πολλά χρόνια νεότερή του και καλλονή. Ήταν εκείνη και οι τέσσερις νύφες του εφοπλιστή που τον έπεισαν να φέρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πάρτι του.

Ήταν τόση η επιμονή τους, που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Και για να διασφαλίσει ότι δεν θα δυσαρεστηθούν οι πέντε γυναίκες, πρόσφερε ένα ποσό που ούτε ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Το μενού εκείνο το βράδυ περιλάμβανε σαμπάνιες, χαβιάρι και μαριναρισμένες αστακοουρές για τη high society που παρέλασε στη βίλα του εφοπλιστή στα Χουλάκια

Το πάρτι δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας στο νησί που αυτές τις μέρες δεν κοιμάται ποτέ.

Στη Μύκονο ετοιμάζονται για εγκαίνια το Billionaire όπως και το ολοκαίνουργιο Zuma σε ένα εντυπωσιακό χώρο στο «Cavo Tagoo», που θα προσφέρει απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Οι σαμπάνιες έχουν την τιμητική τους, αφού ανοίγονται με καταιγιστικούς ενίοτε ρυθμούς όπως οι τριακόσιες φιάλες των δυο Αμερικανών στο «Solymar» αλλά σε μικρότερες ποσότητες αφού είναι συλλεκτικές Dom Perignon ή Armand de Brignac με τιμές από 3.000 ευρώ και πάνω που έρχονται στο τραπέζι με βεγγαλικά.

Πηγή: περιοδικό «Ciao»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.