ΤΟΠΙΚΑ

Οι εικόνες συνωστισμού στις πλατείες φρενάρουν την επίσπευση του ανοίγματος σε εστίαση

Οι εικόνες συνωστισμού στις πλατείες φρενάρουν την επίσπευση του ανοίγματος σε εστίαση

Έκδηλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στην κυβέρνηση και την επιστημονική ομάδα για τις εικόνες συνωστισμού που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της χώρας κυρίως τις βραδινές ώρες. Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των πολιτών τηρεί τα μέτρα προστασίας στις καθημερινές μετακινήσεις, ορισμένοι εξακολουθούν να κρατούν αντικοινωνική στάση βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Στην πολιτική προστασία γίνονται συνεχείς συσκέψεις προκειμένου να υπάρξουν τρόποι αντιμετώπισης αυτών των φαινόμενων που δείχνουν καθημερινά να πολλαπλασιάζονται, ενώ οι λοιμωξιολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση της νόσου.

Είναι ενδεικτικό πως μέσα σε δύο 24ωρα υπήρξαν σημαντικά προβλήματα συνωστισμού στην Μαρίνα του Φλοίσβου, τον Βόλο, την Λάρισα, την Λαμία, την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά και το Παγκράτι όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθούν οι συγκεντρωμένοι, ωστόσο η κατάσταση δείχνει να μην βελτιώνεται.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.