ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Χατζημάρκος: «Πρέπει να αποκλειστεί οποιοδήποτε σενάριο μη λειτουργίας το 2020»

Γ. Χατζημάρκος: «Πρέπει να αποκλειστεί οποιοδήποτε σενάριο μη λειτουργίας το 2020»

Τηλεδιάσκεψη με επίκεντρο τις δράσεις για την επανεκκίνηση του Τουρισμού πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, μεταξύ των 13 Περιφερειαρχών της χώρας και των εκπροσώπων τριτοβάθμιων φορέων Τουρισμού σε πανελλαδικό επίπεδο: τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ (Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ) Γιάννη Ρέτσο, τον Πρόεδρο της ΠΟΞ (Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων) Γρηγόρη Τάσιο, τον Πρόεδρο του ΞΕΕ (Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας) Αλέξανδρο Βασιλικό, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Αντιπροέδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Aegean, Ευτύχης Βασιλάκης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Τουρισμού της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιώργος Χατζημάρκος, παρουσίασε την απόφαση της Περιφέρειας,  για τη μίσθωση ξενοδοχείων φιλοξενίας τυχόν ασθενούντων από κορωνοϊό στους τουριστικούς προορισμούς των νησιών της με δικές της δαπάνες.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης πρότεινε αυτό να ακολουθηθεί και από τους υπόλοιπους τουριστικούς περιορισμούς ανά Περιφέρεια, προκειμένου, με αυτό τον τρόπο, να δοθεί μία από τις πολλές απαντήσεις που πρέπει να δοθούν στον τουριστικό κλάδο, ώστε και οι επιχειρηματίες του Τουρισμού να μπορέσουν να προχωρήσουν στην απόφαση να λειτουργήσουν φέτος τις επιχειρήσεις τους.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.