ΤΟΠΙΚΑ

Οι δρομείς του ΑΟ Μυκόνου που βάζουν ψηλά τον πήχη για το 2019

Οι δρομείς του ΑΟ Μυκόνου που βάζουν ψηλά τον πήχη για το 2019

Δεν είναι μόνο οι Άντρες και οι Γυναίκες δρομείς του ΑΟ Μυκόνου που βάζουν ψηλά τον πήχη για το 2019. Η Ελευθερία Πετρουλάκη, ο Χρήστος Καλλίας, ο Γιώργος Μίνο, ο Ματθαίος Ματζιάρ, η επανεμφανιζόμενη Μαρία Παρδαλού και ο νεοαποκτηθείς Μάρκος Γκούρλιας που θα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις στον κλειστό στίβο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Μια νέα γενιά δρομέων ετοιμάζεται με την καθοδήγηση της Καλλιόπης Συκινιώτη και την επιτήρηση της Φραγκίσκας Αρμάου να να επαναφέρει τους δρόμους αντοχής του ΑΟΜυκόνου στο υψηλό επίπεδο και στις μικρότερες κατηγορίες και να επιβεβαιώσει την παράδοση που είχαν δημιουργήσει οι παγκορασίδες – τότε – του συλλόγου που το 2012 είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Για το 2019, οι Κατερίνα Χανιώτη, η Νικολέτα Κουσαθανά, η Μαριλένα Μάρτη, η Νικόλ Κουκά, η Ιωάννα Σκάρτσο και η Πολυτίμη Μπλέτσα έχουν βάλει στόχο όχι μόνο τη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα, αλλά εάν είναι δυνατό την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην ομαδική κατάταξη, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς πολλά από τα κορίτσια ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία, αλλά όχι ακατόρθωτο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.