ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου στηρίζει τον αθλητισμό στην πράξη

Ο Δήμος Μυκόνου στηρίζει τον αθλητισμό στην πράξη

Σταθερή στην υπόσχεσή της για στήριξη του Αθλητισμού, η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχώρησε στην επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων του νησιού, ύστερα από ομόφωνη απόφαση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ποσό που διατίθεται στους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία Μυκόνου ανέρχεται συνολικά στα 70.000 ευρώ, κονδύλι που όχι απλά διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους εν μέσω κρίσης, αλλά δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων τους.

Στόχος της Δημοτική Αρχής είναι η συστηματικά αυξανόμενη ενασχόληση της νέας γενιάς των Μυκονιατών, με τον Αθλητισμό και τα ιδανικά που τον συνοδεύουν.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Δήμος Μυκόνου έχει αναλάβει μια σειρά από σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις (Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, Mykonos Run κλπ) με παράλληλη ουσιαστική αναβάθμιση των γηπέδων, ενώ καταγράφει ολοένα και περισσότερες αθλητικές διακρίσεις, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι και Σωματεία τα οποία επιχορηγούνται μαζί με τα αντίστοιχα ποσά τους παρουσιάζονται ακολούθως:

1. Ο Α.Ο. Μυκόνου με το ποσό των 32.000,00€
2. Το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς με 25.000,00€
3. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου με 8.000,00€
4. Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσικλετιστών Μυκόνου με 2.500,00€
5. Ο ΑΙΓΑΙΑΣ με 1.000,00€
6. Ο ΠΕΡΣΕΑΣ με 1.500,00€

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Η υγιής ενασχόληση με τον Αθλητισμό παραμένει βασική προτεραιότητα για την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Με τις επιχορηγήσεις σε Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία του νησιού, η Δημοτική Αρχή συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία τους, στην επιβράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν με πανελλήνιες πρωτιές, όπως στον Μαραθώνιο της Αθήνας (και όχι μόνο) κάνοντας υπερήφανους όλους τους Μυκονιάτες, αλλά κυρίως στην εμπέδωση του κοινωνικού μηνύματος που στέλνει εμπράκτως ο Δήμος Μυκόνου «Λέμε ΝΑΙ στον Αθλητισμό»!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.