ΤΟΠΙΚΑ

Η πολύτιμη συμβολή της ΕΟΔ Κυκλάδων στις διακομιδές

Η πολύτιμη συμβολή της ΕΟΔ Κυκλάδων στις διακομιδές
  1. Διακομιδή τραυματία τροχαίου, από τη  Νάουσα στο Κέντρο Υγείας, αφού του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες, πραγματοποίησαν μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων το μεσημέρι της Κυριακής 9-12-2018και αργότερα τον μετέφεραν από το Κέντρο Υγείας στο λιμάνι, απ’ όπου τον παρέλαβε πλωτό για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου.

Κατά το διάστημα αναμονής του πλωτού τα μέλη της ΕΟΔ πραγματοποίησαν μια ακόμα διακομιδή ασθενούς από τη Μάρπησσα στο Κέντρο Υγείας.

 

  1. Διακομιδή ασθενούς από την οικία του στην περιοχή της Παροικιάς στο Κέντρο Υγείας Πάρου, πραγματοποίησαν 4 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 13-12-2018.

 

  1. Μετά από κλήση του Λιμεναρχείου Πάρου, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018,τρία μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έσπευσαν, με το RESCUE2, στο Πίσω Λιβάδι Πάρου, όπου σε απόκρημνη ακτή, χωρίς πρόσβαση από στεριά, βρισκόταν εγκλωβισμένος τραυματισμένος άνδρας.

Σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο, παρουσία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, το προσωπικό του  ΕΚΑΒ και επαγγελματίας δύτης περισυνέλεξαν τον τραυματία και με το RESCUE 2, τον μετέφεραν στο λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού, απ’ όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Βάσης της ΕΟΔ Κυκλάδων με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού.

 

  1. Διακομιδή ασθενούς από την οικία του στην περιοχή της Παροικιάς σε Διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις και επιστροφή στην οικία του πραγματοποίησαν 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το μεσημέρι του Σαββάτου 15-12-2018.

 

  1. Διακομιδή ασθενούς από το Κέντρο Υγείας στο λιμάνι, απ’ όπου τον παρέλαβε πλωτό για άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο Σύρου, πραγματοποίησαν 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το βράδυ του Σαββάτου 15-12-2018.

 

  1. Μετά από κλήσεις του Κέντρου Υγείας το  πρωί της Κυριακής 16-12-2018,τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων πραγματοποίησαν…
  • Διακομιδή ηλικιωμένης από την οικία της στη Νάουσα στο Κέντρο Υγείας.
  • Διακομιδή ηλικιωμένης τραυματία από το Κέντρο Υγείας στην οικία της στην Αλυκή.
  • Διακομιδή ηλικιωμένης από το Γηροκομείο Πάρου στο Κέντρο Υγείας.
  • Διακομιδή ηλικιωμένου ασθενούς από περιοχή Λίμνες στη Νάουσα στο Κέντρο Υγείας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.