ΤΟΠΙΚΑ

Οι «χρυσές δουλειές» της Greek Μafia στη Μύκονο

Οι «χρυσές δουλειές» της Greek Μafia στη Μύκονο
Σχέδιο για να καταπολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα στο Νησί των Ανέμων έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί η ΕΛ.ΑΣ..

Στην πλήρη χαρτογράφηση των ομάδων της Greek Mafia, που κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούν απόβαση στη Μύκονο, προχωρά με σταθερά βήματα και συστηματικές έρευνες η ΕΛ.ΑΣ. Οι τελευταίες αιφνιδιαστικές έφοδοι ανδρών του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ Αττικής και αστυνομικών της Διεύθυνσης Μυκόνου, οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν από προσαγωγές περίπου 20 προσώπων, αποτελούν μια πρώτη προσπάθεια καταγραφής των ανθρώπων του οργανωμένου εγκλήματος που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Οπως γνωρίζουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών, πάγια τακτική των ομάδων της νύχτας αποτελεί η μέθοδος του «τσεκαδόρου πόρτας». Πρόκειται για άνθρωπο που τοποθετούν τα κυκλώματα στην είσοδο νυχτερινών κέντρων, προκειμένου να ενημερώνονται για την κίνηση και τις εισπράξεις του καταστήματος.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.