ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός από ρολόγια και κοσμήματα «αρπάζουν» και διαβατήρια

Εκτός από ρολόγια και κοσμήματα «αρπάζουν» και διαβατήρια

Νέα κλοπή – μυστήριο μέσα σε πολυτελέστατη βίλα με τους κακοποιούς να αρπάζουν διαβατήρια εύπορων τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία

Ένα δεύτερο «χτύπημα» σε βίλα της Μυκόνου, μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών και με λεία διαβατήρια εύπορων τουριστών έχει προκαλέσει προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Κι’ αυτό διότι οι διαρρήκτες δεν έμειναν μόνο στο να μαζέψουν όσα πολύτιμα αντικείμενα έβρισκαν μπροστά τους, από πανάκριβα ρολόγια μέχρι κοσμήματα αλλά πήραν μαζί τους και τα διαβατήριατων θυμάτων τους. 

Στη πρώτη περίπτωση, στις 16 Ιουνίου, οι εισβολείς μπήκαν σε βίλα στη θέση Κανάλια κι αφού άρπαξαν ένα ρολόι ROLEX αξίας 11.000 ευρώ, όσα μετρητά βρήκαν μπροστά τους κι άλλα ακριβά αξεσουάρ, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 30.000 ευρώ άρπαξαν και τα διαβατήρια των έξι ενοικιαστών.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, πριν από πέντε μέρες (Παρασκευή 1η Ιουλίου) μεταξύ 23.30 και 04.00 καταγράφηκε μια δεύτερη διάρρηξη – καρμπόν σε πολυτελέστατη βίλα του νησιού, στην περιοχή Ελιά. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.