ΤΟΠΙΚΑ

Οι αντιδήμαρχοι έκλεψαν την παράσταση στο Γιαλό ανήμερα της εθνικής επετείου

Οι αντιδήμαρχοι έκλεψαν την παράσταση στο Γιαλό ανήμερα της εθνικής επετείου
Ανήμερα της επετείου με τον διψασμένο κόσμο του νησιού που είχε τρία χρόνια να διασκεδάσει ο Γιαλός θύμιζε ένα μεγάλο πάρτι

Ανήμερα της επετείου με τον διψασμένο κόσμο του νησιού που είχε τρία χρόνια να διασκεδάσει οι Μυκονιάτες γλέντησαν με την ψυχή τους στο Γιαλό.

Τα περισσότερα από τα καταστήματα είχαν μεριμνήσει και είχαν όλα τα εφόδια με ζωντανή μουσική και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά τις πατροπαράδοτες συνήθειες με τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά να έχουν την τιμητική τους, να ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι αργά την νύχτα.

Άπαντες παρόντες σε αυτό το ιδιότυπο κάλεσμα της εθνικής επετείου που γιορτάστηκε σε κανονικές και Μυκονιάτικες συνθήκες τρία περίπου χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Σε αυτή την γιορτή την παράσταση έκλεψαν οι δυο αντιδήμαρχοι αλλά ο Αλέκος Κουκάς με την παρέα του και το εκτόπισμα του, για ακόμη μια φορά κατόρθωσε να στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Σχεδόν όλο το νησί πέρασε από το τραπέζι του αντιδημάρχου για τις καθιερωμένες ευχές ενώ δεν έλλειψαν και τα πολιτικά πηγαδάκια με πολύ παρασκήνιο.

Είναι γνωστό ότι ο εταίρος εκ των αντιδημάρχων Μιλτιάδης Ατζαμόγλου γίνεται η ψυχή της παρέας για το γλέντι και αυτή την φορά κατόρθωσε με το κέφι του να ξεσηκώσει άπαντες στην παρέα.

Την παράσταση έκλεψε το σακάκι του Ατζαμόγλου που θύμισε Γιώργο Μαζωνάκη στις μεγάλες του μέρες αλλά και η εικόνα του αδυνατισμένου αντιδημάρχου που έμοιαζε δέκα χρόνια νεότερος.

Το κέφι έφτασε στο κατακόρυφο όσο περνούσε η ώρα και ήταν μια στιγμή αυτή της εθνικής επετείου που είχαν πολύ καιρό να ζήσουν στην Μύκονο μετά την μεγάλη περιπέτεια της πανδημίας που επηρέασε τους πάντες και τα πάντα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.