ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βερώνης «αγκαλιά» με τον Φιορεντίνο, «ψήνει» Μέγα, «περιμένει» Κορνίβα

Ο Βερώνης «αγκαλιά» με τον Φιορεντίνο, «ψήνει» Μέγα, «περιμένει» Κορνίβα
Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της Μυκόνου με συνεργασίες στα σκαριά που έμοιαζαν αδιανόητες λίγο καιρό πριν

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα πολιτικά του νησιού και ενόψει μάλιστα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είναι στα σκαριά συνεργασίες που πριν λίγο καιρό φάνταζαν αδιανόητες και αυτό γιατί οι σχέσεις ήταν κάκιστες ανάμεσα στα πρόσωπα.

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις σχέσεις είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια με τις βολές να είναι σκληρές μεταξύ των αντιπάλων τότε και συμμάχων σήμερα όπως φαίνεται.

Έχουμε καιρό να τα θυμηθούμε όλα καθώς υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα της εποχής.

Ένα νέο σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει ότι καταρχήν Βερώνης και Φιορεντίνος τα έχουν βρει σε όλα και θα κατέβουν από κοινού στο ίδιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Τα ίδια σενάρια  βάζουν στο κάδρο και ένα ακόμα πρόσωπο που έχει διατελέσει δήμαρχος στο παρελθόν να στηρίζει την κίνηση αυτό του Μέγα Κουσαθανά που τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του στο πλάι του Χρήστου Βερώνη.

Μάλιστα πηγαίνουν ακόμα πιο μακριά τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση προς την πλευρά και του Αλέκου Βαμβακούρη-Κορνίβα για να βρεθεί στο πλάι και αυτός των παλαιών συνεργατών του αν και κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο καθώς λίγους μήνες πριν έφυγε από την παράταξη Βερώνη.

Στη Μύκονο βέβαια και στα πολιτικά πράγματα ποτέ μην λες ποτέ με όσα συμβαίνουν και όλα είναι πιθανά.

Οι εξελίξεις πάντως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.