ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βαγγέλης Πελέκης για το απαράδεκτο και ανόητο ποστάρισμα υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Βερώνη

Ο Βαγγέλης Πελέκης για το απαράδεκτο και ανόητο ποστάρισμα υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Βερώνη

Ο Βαγγέλης Πελέκης γράφει για την ανοησία του υποψήφιου  δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μύκονος Πρώτη Ξανά να κάνει την παρακάτω ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Γράφει ο Βαγγέλης Πελέκης:

«Έμαθα μόλις χθές, πως στη Μύκονο της αποδοχής της ομοφυλόφιλης περηφάνειας (gay pride), συνθήκη που μας έθρεψε κυρίως τα χρόνια του τουριστικού θαύματος, παρουσιάστηκε φωτό από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μυκόνου που επιδείκνυε έναν άνθρωπο του οποίου η εικόνα δεν εμπίπτει στις έμφυλες παραδοσιακές κανονικότητες, να ψηφίζει Κασελάκη, στις ενδοκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Πλήθος επίσης σχολίων σε άλλες αναρτήσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μυκόνου.

Κάτι αρχήν κρίμα, πολύ κρίμα.

Δεύτερον ας γίνει πλέον κατανοητή η συμπεριφορική αρχή πως ασχολούμαστε περισσότερο με αυτό που μας φοβίζει, μας ξενίζει, με ό,τι δεν αποδεχόμαστε, με ό,τι δεν μας μοιάζει: αριστερά, Κασελάκης, έμφυλη ταυτότητα.

Τρίτον και λυπηρότερο, διαβάζοντας το κείμενο που κοινοποιώ διαπιστώνω πόσο βαθειά έχει ριζώσει μέσα μας ο σεξισμός και ο ρατσισμός.
Δεν θέλουμε ένα τέτοιο μέλλον ούτε γι’ αστείο, ούτε με υποσημείωση!»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.