ΤΟΠΙΚΑ

« Η Μύκονος έχει ανάγκη την ψήφο και την φωνή όλων μας ώστε να παραμείνει όρθια»

« Η Μύκονος έχει ανάγκη την ψήφο και την φωνή όλων μας ώστε να παραμείνει όρθια»
Ο Γιώργος Μπάκας για την Μύκονο και την επόμενη μέρα του νησιού

Μια δυνατή υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι του πυροσβέστη Γιώργου Μπάκα.

«Αλιεύουμε» από το διαδίκτυο σημαντικές τοποθετήσεις για το νησί.

«Γιατί πρεπει όλοι να ψηφίσουμε στις εκλογές 8/10/23 στην Μύκονο

Στο ερώτημα “γιατί κάθε δημότης Μυκόνου οφείλει να ψηφίσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;” δίνεται συνήθως η εξής απάντηση: “Επειδή η ψήφος εκτός από θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη συνιστά και την ισχυρότερη μορφή έκφρασης γνώμης του για τα κοινά”.

Για εμένα που πορεύομαι χρόνια με την νοοτροπία του πυροσβέστη, η παραπάνω φράση θα είχε μόνο θεωρητική αξία, αν δεν έφερε πρακτικό υπόβαθρο.

Επειδή “ψηφίζω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023” σημαίνει πράγματι “αποφασίζω ενεργά για την ποιότητα του βιοτικού επιπέδου μου, την καθαριότητα, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια του τόπου μου”.

Σημαίνει “καθορίζω ποιοι θα λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την ευημερία και το μέλλον μου όταν εγώ δεν θα είμαι παρόν”. “Εμπιστευομαι την ομάδα μου γιατί έχει οξυμένα αντανακλαστικά άσκησης κοινωνικής πολιτικής δίνοντας λύσεις.Την παράταξη που δίνοντάς της το “τιμόνι” μπορώ να είμαι βέβαιος πως δεν θα παρεκκλίνουμε της πορείας μας προς το “ακόμη καλύτερα”.

Ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία Δράσης” του κ. Κουκά με τον οποίο συντάσσομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κατάφερε κατά την θητεία του να εναρμονίσει αντιφάσεις που υπέσκαπταν την σταθερότητα του νησιού ·την άφιξη επενδύσεων με την βιώσιμη ανάπτυξη- την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού με την οικοδόμηση ενός προφίλ διεθνούς κύρους.

Μπροστά στις σύγχρονες γεωπολιτικές/οικονομικές εξελίξεις που καθιστούν επιτακτικής σημασίας τη διαρκή εγρήγορση, το νησί μας χρειάζεται αξιόπιστες λύσεις: Εκείνους που με το έργο τους απέδειξαν πως μπορούν όχι απλά να αποφύγουν τους κινδύνους, αλλά να επιμείνουν στην πρόοδο.

Στις 08.10.23 η Μύκονος έχει ανάγκη την ψήφο και την φωνή όλων μας ώστε να παραμείνει όρθια όσο κι αν φυσούν οι “άνεμοι”.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.