ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βαγγέλης Γεωργίου υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Βαγγέλης Γεωργίου υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά
Εμπιστεύτηκε την ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με νέα μυαλά, νέες ιδέες και όραμα.

Ο Ευάγγελος Γεωργίου του Δαμιανού και της Χριστίνας τα τελευταία 6 χρόνια ζει μόνιμα στην Άνω Μερά, όπου έχει περάσει όλα του τα καλοκαίρια. Έχει πτυχίο β’ κύκλου ΤΕΕ, με ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της οικοδομής, συνεχίζοντας την επιχείρηση του πατέρα του, αλλά και στον τομέα του τουρισμού, διατηρώντας ένα εστιατόριο και ένα τουριστικό πρακτορείο στην Άνω Μερά. Εμπιστεύτηκε την ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με νέα μυαλά, νέες ιδέες και όραμα. Πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει στον τόπο μας και ιδιαίτερα στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της Άνω Μεράς.

Είναι υποψήφιος Σύμβουλος για την Κοινότητα της Άνω Μεράς.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.