ΤΟΠΙΚΑ

Με εντολή δημάρχου φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο για τους θριαμβευτές

Με εντολή δημάρχου φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο για τους θριαμβευτές
Σε μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης και τιμής για την ομάδα της Άνω Μεράς ο δήμαρχος έδωσε εντολή και φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Μυκόνου

Μεγάλη γιορτή για όλο το νησί της Μυκόνου αποτελεί η νίκη άνοδος της ομάδα της  Άνω Μεράς κόντρα στον Πανναξιακό.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις «ειδικές» βραδιές όπως η αποψινή για το νησί , ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα και την στήριξε με κάθε τρόπο ,έδωσε αμέσως  εντολή να φωταγωγηθεί το δημαρχείο σε μια ένδειξη τιμής στον αγώνα των παικτών και του προπονητή μετά την μεγάλη τους νίκη που σήμανε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε νέα τοποθέτηση του αργά το βράδυ με την επιστροφή από την Σύρο ο δήμαρχος δήλωσε:

«Το μεγαλείο της ψυχής των παικτών  μίλησε στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ιστορική νίκη της ομάδας της Άνω Μεράς, καθώς μετά από επτά χρόνια ανέβηκε στην Γ Εθνική είναι τεράστια υπόθεση για τον αθλητισμό της Μυκόνου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, την ηγεσία της ομάδας  και στους μοναδικούς φιλάθλους που ακόλουθησαν την αποστολή στο μεγάλο αγώνα»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.